Avoimet työpaikat

 

Ikaalinen - Iso Pikkukaupunki
on viehättävä ihmisenmittainen matkailukaupunki, jossa monipuolinen osaaminen, koulutus ja kulttuuri tukevat kehitystä Pirkanmaan kasvun kehällä. Maankuulu kylpylä, idyllinen Wanha Kauppala ja kansainvälinen Sata-Häme soi -harmonikkafestivaali ovat osa identiteettiämme. Ikaalinen tarjoaa asukkailleen upean järvimiljöön, sujuvat palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet - Isossa Pikkukaupungissa saat laatuaikaa itsellesi ja perheellesi!
 
 
 

IKAALISTEN SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMESSA

on haettavana palveluohjaajan virka 01.02.2019 alkaen toistaiseksi. Virka on uusi. Palveluohjaaja toimii kotihoito-, päivätoiminta- ja muistineuvolayksiköiden lähiesimiehenä.

 
Olet etsimämme henkilö, jos tiedät kokemuksellisesti mitä on esimiestyö, ymmärrät kokonaisuuksia, katsot tulevaisuuteen, pystyt päätöksentekoon, olet yhteistyökykyinen henkilöstö-, verkosto- ja asiakastyössä, olet innovatiivinen, notkea toimija yksiköidemme muuttuvassa arjessa.
 
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai vastaava (sosionomi tai sairaanhoitaja) ja riittävä kokemus esimies- ja hallinnollisista tehtävistä.
 
Tarjoamme Sinulle vaikuttajapaikan arvostetussa työyhteisössä. Kuulut hoito- ja hoivapalveluiden suurtuotteen kuuden hengen johtoryhmään.
 
Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa oman työterveyshuoltomme hyväksytty lääkärintodistus. Noudatamme 4 kk:n koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja TVA:n mukaan.
 
Hakuaika päättyy 28.12.2018 klo 12.00. Hakemukseen tulee liittää jäljennökset työ- ja opintotodistuksista. Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Lisätietoja antaa vanhuspalveluiden päällikkö Marianne Viitasalo-Männistö p. 044 7301360. Hakemukset lähetetään osoitteella Ikaalisten sosiaali- ja terveystoimi / Hoito- ja hoivapalvelut PL 42 39501 IKAALINEN tai SOTEkirjaaamo@ikaalinen.fi.
 
IKAALINEN 04.12.2018
 
Sosiaali- ja terveyslautakunta

 Ikaalisten kaupungin sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi

 

TERVEYSLIIKUNTAKOORDINAATTORI

Ikaalisten kaupungin liikuntatoimi hakee terveysliikuntaa edistävää työntekijää 30.6.2019 asti.

Tehtävää hoitamaan haetaan innostavaa, itsenäistä työotetta, ohjauksellista valmiutta sekä tiimi- ja verkostotyötaitoja omaavaa, terveysliikuntaan suuntautunutta liikunnanohjaajaa tai fysioterapeuttia, jonka tehtäviin kuuluu terveysliikunnan suunnittelu, organisointi ja ohjaustyöt, mm. matalankynnyksen liikuntaryhmät sekä liikuntaneuvonta. Lisäksi tehtävän kuuluu liikuntapalveluiden muihin töihin osallistuminen. Työaika 38,75 h/vko. Palkka määräytyy voimassa olevan kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona tehtävään on liikunnanohjaajan (AMK-  tai opistotasoinen) tai fysioterapeutin tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä työkokemus. Kokemus terveysliikunnasta katsotaan eduksi. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Valitun on toimitettava liikuntatoimelle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisterinote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Tehtävään sovelletaan (2) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 7.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kirjalliset hakemukset opinto- ja työtodistuksineen sekä ansioluetteloineen tulee toimittaa   pe 21.12.2018 klo 12.00 mennessä Ikaalisten kaupunki, PL 33, 39501 IKAALINEN tai sari.sarkonen@ikaalinen.fi.  Kuoreen merkintä ”Terveysliikuntakoordinaattori”.

Hakuaika päättyy perjantaina 21.12.2018 klo 12.00.

Lisätietoja antaa

Nuoriso- ja liikuntasihteeri Sari Sarkonen puh. 044 7301 225 tai sari.sarkonen(at)ikaalinen.fi