Etusivu

Ajankohtaista

Kesäkuvakilpailut sähköpostiviestit eivät ole tulleet läpi ja pyydämme kilpailuun jo osallistuneita lähettämään kuvat sähköpostiin uudestaan. Pahoittelemme ongelmaa. Kilpailuun osallistuvat saavat vahvistusviestin, että viesti on tullut perille.
Ikaalisten kaupunki myy Riitialan entisen kyläkoulun, joita ovat kaksi koulurakennusta ja talousrakennus tontteineen, rakennukset muodostavat kiinteän kokonaisuuden.
Kilpailuaika 1.6. - 16.8.2015
Ikaalisten kaupunginvirastolla useassa toimipisteessä ja kouluilla luovutaan lankanumeroista 19.5.2015 ja tilalle tulevat matkapuhelimet. Tästä johtuen puhelinnumeroihin tulee muutoksia. Ikaalisten kaupungin voimassa olevat puhelinnumerot löytyvät www.ikaalinen.fi kohdassa Yhteystiedot sekä Pirkanmaan Puhelinluettelosta 2015 (poikkeuksena Luhalahden ja Tevaniemen koulujen numerot, joita numeroita voi tiedustella kaupungin puhelinvaihteesta). Lisätiedot kaupungin puhelinvaihde (03) 45011 Ikaalisten kaupunki
Apu-nappulan kautta vanhempien on mahdollista lähettää mieltä askarruttavia kysymyksiä lasten tai perheen tilanteesta perhetyöntekijälle ja konsultoivalle erityislastentarhanopettajalle.