Ihastuin Ikaalisiin - Kesäkuvakilpailu

1.6.2015

Kilpailuaika 1.6. - 16.8.2015

Mikä kesäisessä Ikaalisissa viehättää? Mikä Ikaalisissa innostaa? Ota kesäaiheinen ihastusta herättävä valokuva Ikaalisissa ja osallistu kesäkuvakilpailuun 1.6. - 16..8.2015!

Kesäkuvan tulisi olla tunnistettavissa Ikaalisissa otetuksi. Muuten aihe on vapaa; tapahtuma, maisema, luonto, ihmiset tai ikä muu sinua Ikaalisissa ihastuttaa.

Jos kyse on luontokuvasta, niin mukaan on laitettava paikka, missä kuva on otettu. Pidetään kuitenkin kuvien sisältö siistinä, sopimattomuuksia sisältäviä kuvia emme kilpailuun ota mukaan. Ethän myöskään käsittele tai muokkaa kuvia liikaa tietokoneella – joskus vähempi on parempi. 

Anna kuvallesi nimi! Halutessasi voit myös kertoa lyhyen tarinan kuvauksen kohteesta tai tilanteesta.  Laita kuvan mukana kuvaajan nimi, puhelinnumero, kuvausaika ja paikka sekä tieto saako kuvaajan nimen julkaista kuvan yhteydessä.

 

JPG-muotoisena tallennetut kuvat tietoineen lähetetään 16.8.2015 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: kesakuvakilpailu@ikaalinen.fi. Sähköpostin aihe: Kesäkuvakilpailu.

 

Kesäkuvat julkaistaan Facebook-sivuillamme omassa albumissa ja kuvien joukosta eniten tykkäyksiä kerännyt kuva voittaa kilpailun. ”Tykkäys”-aikaa on 21.8. klo 12 saakka.  Palkintona voittajalle luovutetaan suurennos kilpailukuvasta. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

 

Ihastuttavia otoksia odotellen!

 

Ikaalisten kaupunki saa oikeuden käyttää ja julkaista kilpailuun lähetettyjä kuvia haluamissaan yhteyksissä ilman eri korvausta, kuvaajan nimi mainiten.